Philbert's All Trend - Reach Out And Touch Philbert.

Stenskivor i Stockholm

Posted Feb. 20, 2018, 10:47 a.m. By philbert Tags: Inredning

Det är ku att kolla i inredningstidningar för att få inspiration till hur man kan göra det hemma, vad man kan hitta på och vad som blir extra fint. Det är intressant med trender som går i inredning och att det hela tiden kommer nya saker som är inne och som är kul att satsa på. Ja man  vill ju gärna att det ska vara så fint som möjligt hemma och det finns så många olika saker som man kan göra för att få det sådär fint som man vill få det hemma.
Ja något som har varit väldigt populärt länge är ju det med olika stenskivor som marmor och och annat som är väldigt fint att ha i hemmet tycker jag.

Vill ha mer hemma

Ja det är något som jag skulle vilja ha mer av hemma för det är så fint och något som skulle vara fint att ha mer av. Tycker det är så fint att ha marmor i köket men även i badrummet, det är så vackert och finns i olika färger som gör  det ännu finare och roligare. Ja det är kul att det finns så mycket som man kan använda sig av och gör att det känns lite lyxigare och fräschare. Det är kul med lite förändringar och att man kan skapa en ny känsla med hjälp av lite olika saker till hemmet. Ja det finns så mycket kul och roligt som man kan skaffa och det är ju kul när man hittar det som gör att det känns lite roligare och lite lyxigare tycker jag. Ja det är kul och något som är spännande att göra. Det behöver inte kosta mycket för att få en förändring hemma som gör att det känns lite roligare och lite mer spännande än ma hade tidigare. Ja det är bra att det går att göra.